GBL: Πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός και διατήρησε το αήττητο
NewsroomΟ Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο «καυτό» Παλατάκι με 92-81 και διατήρησε το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Οι Πειραιώτες έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν αντιμετωπίζοντας πάντως το παιχνίδι με πολύ σοβαρότητα γνωρίζοντας ότι απέναντί τους είχαν μια ομάδα ικανή για να τους κάνει τη ζημιά.
Οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν μόνοι στην κορυφή της GBL με ρεκόρ 8-0, ενώ ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στο 5-2, γνωρίζοντας την ήττα μετά από πέντε σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη εντός έδρας ήττα του Δικεφάλου για φέτος!
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σέιμπεν Λι με 24 πόντους (οι 18 στο πρώτο ημίχρονο) με 5/5 τρίποντα και ακολούθησε ο Σάσα Βεζένκοφ με 16 πόντους, ενώ ο Τάισον Ουόρντ πρόσθεσε 12 πόντους. Για τον ΠΑΟΚ, ο Κέι Τζέι Τζάκσον σημείωσε 15 πόντους, ο Κλίβελαντ Μέλβιν είχε 13 πόντους και από 10 συμπλήρωσαν οι Στέφεν Μπράουν και Μπεν Μουρ.
Ακολουθεί διακοπή στα εθνικά πρωταθλήματα λόγω του «παραθύρου» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την επόμενη αγωνιστική (9η) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Κολοσσό (6/12, 16:00) και ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ (7/12, 13:00), ενώ την προσεχή Τετάρτη (26/11, 20:30) οι ερυθρόλευκοι παίζουν στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα για τη Euroleague.
ΠΑΟΚ (Γιούρι Ζντοβτς): Μέλβιν 13 (2), Κόνιαρης 8 (2), Τζάκσον 18 (5), Τζόουνς 5, Περσίδης 8 (1), Μπράουν 10 (2), Φίλλιος, Μουρ 10, Ντίμσα 9 (3).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5, Γουόρντ 12 (1), Λι 24 (5), Βεζένκοφ 16 (2), Παπανικολάου 8 (2), Ντόρσεϊ 6, Πίτερς 4, Μιλουτίνοφ 4, Λαρεντζάκης, Αντετοκούνμπο, Χολ 3, Φουρνιέ 10 (2).
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε