Εκτόξευση για την Ελλάδα στο ranking της UEFA: Βρίσκεται στην κορυφαία 10άδα της τρέχουσας σεζόν!
NewsroomΗ αντεπίθεση της Ελλάδας που ανεβαίνει θέσεις στο ευρωπαϊκό ranking, συνεχίζεται μετά και τα αποτελέσματα που πήραν οι εκπρόσωποί μας την εβδομάδα που φεύγει. Μάλιστα η χώρα μας βρίσκεται πια στο κατώφλι της πρώτης δεκάδας της UEFA.
Μεγάλο «διπλό» της ΑΕΚ στη Φλωρεντία, νίκη για τον Παναθηναϊκό επί της Στουρμ Γκρατς, μία στιγμή αδράνειας από την άμυνα του ΠΑΟΚ που ισοφαρίστηκε στο 89' από την Μπραν, στέρησε το χθεσινό 3/3. Ακόμη κι έτσι όμως η συγκομιδή της εβδομάδας ήταν εξαιρετική για την Ελλάδα, καθώς έφτασε στους 41.312 βαθμούς και η διαφορά από τη 10η Τσεχία έπεσε κάτω από τους 3.000 βαθμούς.
Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα βρίσκεται στο top10 σε ό,τι αφορά τους βαθμούς που έχουν συγκεντρωθεί κατά την τρέχουσα σεζόν κι ενώ βρίσκονται στη League Phase οι 4/5 ομάδες που είχαν βγει στην Ευρώπη (δεν συνέχισε μόνο ο Άρης).
Εξαιρετική είναι η πορεία και της Κύπρου, που με μία ομάδα λιγότερη βρίσκεται στην 7η θέση της σχετικής κατάταξης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Είναι μάλιστα ισόβαθμη με την Ισπανία και βρίσκεται πάνω από Γαλλία, Δανία!
Στην 1η θέση βρίσκεται η Αγγλία και ακολουθούν Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Πολωνία και Ισπανία. Σημειωτέον ότι οι δύο χώρες που θα τερματίσουν στην κορυφή της σχετικής λίστας εξασφαλίζουν ως μπόνους μια επιπλέον θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν!
- Φόβοι για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ξανά: Στο ναδίρ η εκεχειρία - «Εγώ κάνω κουμάντο», λέει ο Τραμπ
- Στον φόβο των Ρίχτερ η Βόρεια Εύβοια: «Λέω "τώρα θα με πλακώσει το σπίτι"»
- Ολική έκλειψη ηλίου αυτό το καλοκαίρι: Πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια - Θα τη δούμε από την Ελλάδα;
- Ένα 24ωρο με αστροναύτες: Το ξύρισμα, το μπάνιο, το φαγητό και η... ζόρικη τουαλέτα