Η καλύτερη σκοπιά που έγινε ποτέ: Φαντάρος έκανε την υπηρεσία του στην Ερμούπολη με θέα το Ελλάς Σύρου - Ολυμπιακός!
NewsroomΗ «καλύτερη σκοπιά» που θα μπορούσε να ζητήσει φαντάρος έγινε πραγματικότητα στην Ερμούπολη, χαρίζοντας ένα μοναδικό στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάς Σύρου - Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η μεσημεριανή σέντρα (στις 13.30), σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική θέση του γηπέδου, δημιούργησαν ένα σπάνιο σκηνικό: ένας στρατιώτης, σε υπηρεσία στο φυλάκιο του κοντινού στρατοπέδου, βρέθηκε -κυριολεκτικά- με θέα τον αγωνιστικό χώρο. Από το πόστο του μπορούσε να παρακολουθήσει ολόκληρη την αναμέτρηση των Συριανών με τους Ερυθρόλευκους, χωρίς να κάνει βήμα από τη σκοπιά του.
Η απόσταση... αναπνοής του στρατοπέδου με το γήπεδο αποδείχθηκε ιδανική και χάρισε μία εικόνα που έγινε αμέσως viral. Δικαίως χαρακτηρίστηκε ως… η καλύτερη σκοπιά που έγινε ποτέ.
- Αγωνιστικό έφερε τούμπες και παρέσυρε θεατές σε ράλι στο χώμα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
- Γεωργιάδης κατά Σαλμά μετά τις αιχμές περί νέας δικογραφίας για την Υγεία
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Σηκώθηκε ήδη τσουνάμι - «Εκκενώστε παράκτιες περιοχές»
- Χαϊδάρι: 13χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη