Αθλητισμός|09.12.2025 16:43

Μέγα πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ με θλάση ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Newsroom

Τη στιγμή που ο Γιώργος Γιακουμάκης διένυε την καλύτερη περίοδο του απ' τη μέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας σκοράρει επτά γκολ στους τελευταίους εννέα αγώνες του ΠΑΟΚ, ήρθε ένα μεγάλο πλήγμα για τον ίδιο και την ομάδα του.

Ο στράικερ του Δικεφάλου, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού απ' το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά τίθεται νοκ άουτ μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Θα απουσιάσει σίγουρα στα ματς με Λουντογκόρετς, Ατρόμητο, Μάρκο και Παναθηναϊκό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είνια έτοιμος με την επιστροφή της ομάδας στη δράση στο ξεκίνημα του νέου έτους και στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι, λίγα μόλις λεπτά μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής να αναφέρουν πως υπάρχει πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός για περίπου έναν μήνα.

ΠΑΟΚΓιώργος Γιακουμάκηςειδήσεις τώρα