Μυστακίδης: «Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ - Θα μιλήσουμε με πράξεις» - Tο χαρτάκι με τους μεταγραφικούς στόχους!
NewsroomΟ Αριστοτέλης Μυστακίδης έδωσε το παρών στην PAOK Sports Arena για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Πριεβίζντα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.
Το νέο αφεντικό της μπασκετικής ομάδας του Δικεφάλου τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος και πρόσθεσε ότι προτιμά να μιλάει με πράξεις. «Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ, είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα απόψε, ελπίζω να πάει καλά το παιχνίδι. Θέλω να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, εγώ γεννήθηκα εδώ πέρα, δυστυχώς λείπω κάμποσα χρόνια από εδώ, αλλά πάντα είχα στην καρδιά μου. Είναι καλό που θα μπορέσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους και τους παίκτες. Στο κάτω-κάτω η ομάδα δική τους είναι και αυτό πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ιδιοκτήτες δεν έχουν την ομάδα δική τους, αλλά για τους φιλάθλους και τους παίκτες. Γενικά έχω την αίσθηση ότι καλύτερα είναι να κάνουμε πράγματα παρά να λέμε» δήλωσε ο κ. Μυστακίδης, ο οποίος κατά την είσοδό του στο γήπεδο καταχειροκροτήθηκε απ' το κοινό.
Τα χαρτάκι στο κινητό
Πάντως ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ήδη φούντωσε τη μεταγραφολογία καθώς κατά την είσοδό του στο γήπεδο, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ένα χαρτάκι που είχε κολλημένο στο κινητό του, το οποίο είχε γραμμένα τρία ονόματα: «Ταϊρί, Άλεν, Μπέβερλι». Ο Ταϊρί ήδη ανακοινώθηκε απ' την ΚΑΕ, ο Αμερικανός Τίμι Άλεν είναι φόργουορντ και παίζει στην Τραπάνι και ο Πάτρικ Μπέβερλι είναι ένας NBAer με σπουδαία καριέρα 600 και πλέον αγώνων στο NBA με Ρόκετς, Κλίπερς, Τίμπεργουλβς, Λέικερς, Μπουλς, Σίξερς και Μπακς!
- Μητσοτάκης για PosoKanei: «Όπλο κατά της ακρίβειας, real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης - Βουβός πόνος στην κηδεία της
- 20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
- ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα