Πλησιάζει στους Νικς ο Αντετοκούνμπο; Ποια επενδυτική του κίνηση πυροδότησε νέα σενάρια
NewsroomΔεν είναι μόνο το παλιό ρεπορτάζ του ESPN περί επιθυμίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνει παίκτης των New York Knicks, ούτε οι φήμες των τελευταίων ημερών περί αποχώρησής του από τους Μπακς.
Είναι και μια επενδυτική κίνηση του Greak Freak που έχει πυροδοτήσει νέα σενάρια ότι του χρόνου θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας από τη Νέα Υόρκη.
Ο Μπράιαν Γουίντχορστ που θεωρείται από τους κορυφαίους ρεπόρτερ για το μπάσκετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είχε αποκαλύψει ότι πριν ακόμα ξεκινήσει η φετινή σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε να μετακομίσει στους Knicks.
«Οι Μπακς πήραν τηλέφωνο τους Νικς και ζήτησαν να ακούσουν μια προσφορά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, επειδή ο Γιάννης είπε: “Θέλω να γίνω παίκτης των Νικς.”… Παιδιά, ο Γιάννης είχε ήδη ζητήσει ανταλλαγή» είχε πει και αυτό το ρεπορτάζ προκάλεσε όργιο φημών.
Παρότι ο Έλληνας διεθνής φέρεται να μάζεψε τους συμπαίκτες του και να τους μίλησε για τις βλέψεις του με τους Μπακς, έστω κι αν αυτή την περίοδο είναι στα πιτς με τραυματισμό, μια αγορά του ήρθε να φουντώσει ακόμα περισσότερο τα σενάρια περί αποχώρησής του.
Ο Αντετοκούνμπο αγόρασε έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων ένα πολυώροφο κτήριο 26.902 τετραγωνικών στην οδό Clarkson Avenue, στο Μπρούκλιν. Η αγορά του ακινήτου, κατασκευής 2018, πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου και παρότι ο σούπερ σταρ του NBA έχει κάνει κι άλλες επενδυτικές κινήσεις, αρκετοί θεωρούν ότι η συγκεκριμένη μόνο τυχαία δεν είναι...
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
- Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
- Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
- Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του