Αθλητισμός|18.05.2019 10:04

Στο «Game of Thrones» παίζουν μπάλα (pics, vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο για οκτώ σεζόν. Ολα τα ωραία, όμως, έχουν ένα τέλος και το «Game of Thrones» δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Η επιτυχημένη σειρά φτάνει στο τέλος της αυτή την Κυριακή (19/5). Μια σειρά γεμάτη δράκους, επικές μάχες, αλλά και… ποδόσφαιρο, αφού αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της είναι φαν της μπάλας.

Ο Αγγλος Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος υποδύθηκε τον Τζον Σνόου, είναι φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί σε παιχνίδια των «Κόκκινων Διαβόλων», ποζάροντας δίπλα στον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ και τον Πολ Πογκμπά, μεταξύ άλλων.

Δηλωμένοι φίλοι της Γιουνάιτεντ είναι και ο Σκωτσέζος Ιαν Γκλεν (Τζόρα Μόρμοντ) με τον Βορεϊορλανδό Κόνλεθ Χιλ (Βάρυς), οι οποίοι ποζάρουν με τον τερματοφύλακα Νταβίδ Δε Χέα.

Ο Νικολάι Κόστερ – Βαλντάου (Τζέιμι Λάννιστερ), αν και Δανός, είναι φίλαθλος της Λιντς. Παρ’ ότι απογοητεύτηκε για την απώλεια της ανόδου στην Premier League, δεν χάνει την ευκαιρία να παίζει με φίλους, φορώντας την φανέλα των «Παγονιών».

Ο Αλφι Αλεν, ο οποίος υποδύθηκε τον Θήον Γκρέυτζοϋ, έχει γεννηθεί στο Λονδίνο και είναι φανατικός φίλος της Αρσεναλ. Φροντίζει, μάλιστα, να κάνει πολλές αναρτήσεις σχετικά με την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Σον Μπιν (Ενταρντ Σταρκ) έχει γεννηθεί στο Σέφιλντ και δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίζει μια από τις τοπικές ομάδες. Είναι φανατικός φίλος της Γιουνάιτεντ, πανηγύρισε με την ψυχή του την επιστροφή στην Premier League ύστερα από δώδεκα χρόνια και, στο παρελθόν, έχει συμμετάσχει ακόμα και σε διαδηλώσεις κατά παλαιότερων διοικήσεων.

Το 1996, μάλιστα, στην ταινία «When Saturday Comes» (Οταν έρχεται το Σάββατο) υποδύθηκε τον Τζίμι Μουΐρ, έναν ποδοσφαιριστή που καταφέρνει να υπογράψει συμβόλαιο στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία χαρίζει την πρόκριση εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο, με πέναλτι – γκολ στο τελευταίο λεπτό!

Ο Αμερικανός Πίτερ Ντίνκλατζ (Τύριον Λάννιστερ) προτιμά ομάδες της χώρας του, αλλά στις 6 Νοεμβρίου του 2016, εκμεταλλευόμενος γυρίσματα στην Σεβίλλη, βρέθηκε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», φόρεσε κασκόλ της Σεβίλλης και είδε την ομάδα να χάνει με 2-1 από την Μπαρτσελόνα, σε ματς του ισπανικού πρωταθλήματος. Μαζί του ήταν η Εμίλια Κλαρκ (Νταινέρυς Ταργκάρυεν), αλλά και πολλοί ακόμα συντελεστές της επιτυχημένης σειράς.

Game of Thronesποδόσφαιρο