Σημαντική ημέρα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό: Μπήκαν οι πρώτες κερκίδες!
NewsroomΤο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό υλοποιείται σε γοργούς ρυθμούς. Το έργο βρίσκεται σε τέτοιο στάδιο, ώστε πλέον αρχίζει να παίρνει μορφή ποδοσφαιρικού γηπέδου καθώς τοποθετήθηκε η πρώτη κερκίδα!
Την εξέλιξη γνωστοποίησε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ενημερώνοντας παράλληλα ότι μέσα στην ίδια ημέρα προβλέπεται να μπουν συνολικά 15 τμήματα. Πρόκειται για ένα ορόσημο στην πρόοδο του έργου, που σηματοδοτεί τη μετάβαση από το κατασκευαστικό στάδιο των υποδομών σε εκείνο της ορατής διαμόρφωσης του γηπέδου.
«Μια ξεχωριστή μέρα για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα. Σήμερα μπήκε η πρώτη κερκίδα στο νέο γήπεδο και μέσα στην ημέρα τοποθετούνται συνολικά 15. Το έργο προχωρά δυναμικά και μας γεμίζει αισιοδοξία. Συνεχίζουμε δυνατά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος στην ανάρτησή του.
- Τα κρίσιμα ερωτήματα για την υπόθεση Αβραμόπουλου - Τι λένε βελγικές αρχές και Κομισιόν
- «Δεν ήταν απαγωγή»: Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στη Γερμανία - Στο μικροσκόπιο των αρχών η μητέρα
- Γιατί ο καρκίνος χτυπά σήμερα όλο και περισσότερους κάτω των 50 ετών; Η τρομακτική αύξηση του 24%
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Στο φως η αρχαιότερη πρόσκρουση μετεωρίτη στον κόσμο - «Είναι συναρπαστικό»