Αθλητισμός|17.05.2019 20:00

Ικάρντι: «Οικογένεια μου η Ιντερ, θέλω να μείνω»

Αλέξανδρος Λοθάνο

Η ποδοσφαιρική Ιταλία ξύπνησε σήμερα Παρασκευή (17/5) με μια είδηση που προκάλεσε αίσθηση, προτού ανακοινωθεί και επίσημα το διαζύγιο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με την Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο Μάουρο Ικάρντι επέλεξε ως επόμενη ομάδα του την Γιούβε, με την Ιντερ να του ξεκαθαρίσει ότι θα φύγει, αλλά με τους δικούς της όρους.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος μέχρι τώρα προτιμούσε να σιωπά και άφηνε την σύζυγο – μάνατζερ του, Γουάντα Νάρα, να μιλάει αντ’ αυτού, ανέβασε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram που ήταν ξεκάθαρο.

«Επειδή το τελευταίο διάστημα ο Τύπος έχει δημοσιεύσει ειδήσεις που δεν αντανακλούν την σκέψη και την θέλησή μου, θέλω να ενημερώσω τους φιλάθλους ότι έχω διαμηνύσει στον σύλλογο ότι πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στην Ιντερ.

Ετσι, από σήμερα δεν θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις κανενός είδους. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον του Τύπου να πουλήσει ψεύτικες ειδήσεις, αλλά δεν μπορώ να μην αφήσω πιο ξεκάθαρη την προσωπική μου στάση.

Επαναλαμβάνω: Εχω ήδη εκφράσει στην Ιντερ την επιθυμία μου να μείνω, γιατί η Ιντερ είναι η οικογένειά μου. Ο χρόνος θα δείξει ποιος είπε την αλήθεια. Φόρτσα Ιντερ, πάντα».

ΙντερΜάουρο ΙκάρντιποδόσφαιροΓιουβέντους