Τουρκία: Ελεύθερος αφέθηκε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε - Ενεπλάκη σε υπόθεση ναρκωτικών
NewsroomΕλεύθερος αφέθηκε, αφού ολοκλήρωσε την κατάθεσή του, ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Σαντετίν Σαράν, ο οποίος κρατήθηκε στο πλαίσιο έρευνας για ναρκωτικά.
Ο Ερτάν Τορουνογουλάρι, ένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Φενέρμπαχτσε που προσήλθαν στο δικαστικό μέγαρο για να τον υποστηρίξουν, αφού ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας που ήρθαν στο δικαστήριο για να δείξουν την υποστήριξή τους, δήλωσε στους δημοσιογράφους:
«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ, εκ μέρους του προέδρου και της διοίκησης. Αυτή η ευαίσθητη και ήρεμη συμπεριφορά μας έχει διδάξει πολλά. Επομένως, μην έχετε καμία αμφιβολία για την ανώτατη τουρκική δικαιοσύνη. Ο πρόεδρός μας αφέθηκε ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον σύλλογο. Εμείς, ως διοίκηση, πηγαίνουμε επίσης στον σύλλογο. Συνεχίζουμε το έργο μας από εκεί που το αφήσαμε. Οι μεταγραφές θα συνεχιστούν γρήγορα από αύριο και μετά».
- Προκλητική ρητορική από το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας: «Η προσέγγιση της Ελλάδας ευθύνεται για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο»
- Θύμα εξαπάτησης μια 70χρονη στη Θεσσαλονίκη από άτομα που παρίσταναν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ - Μισό εκατ. ευρώ η λεία τους
- Οι δικηγόροι που μήνυσαν τη Μαράια Κάρεϊ για το «All I Want for Christmas Is You» καλούνται να πληρώσουν 110.000 δολάρια
- Οδηγός επιβίωσης τα Χριστούγεννα: Αυτά είναι τα μυστικά για να αποφύγετε το στρες, την εξάντληση και το φούσκωμα του γιορτινού τραπεζιού