Αθλητισμός|18.05.2019 18:31
Basket League: Ανετος ο Προμηθέας με τον αποδεκατισμένο ΠΑΟΚ
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΗ ομάδα της Θεσσαλονίκης που λόγω οικονομικών προβλημάτων έχει χάσει πολλούς Αμερικανούς παίκτες, πήγε στην Πάτρα με έξι επαγγελματίες και τρεις εφήβους, ούτε καν δεκάδα δηλαδή.
Ο πλήρης και πολύ ισχυρός Προμηθέας πέτυχε την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται σε αυτήν την φάση και πλέον χρειάζεται άλλη μία για να προκριθεί στα ημιτελικά των play offs.
Το σκορ στα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 21-11, 48-30 και 65-46 και πιο δραστήριοι παίκτες για τους νικητές ο Μέιερ με 16 πόντους και για τον ΠΑΟΚ ο Χρυσικόπουλος με 24.
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη