Αθλητισμός|25.09.2019 20:34

Κύπελλο Αγγλίας: Ιστορικό τρεμπλ με εξάρα για τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Newsroom

Ενας σπουδαίος προπονητής, μια καταπληκτική ομάδα, μια ανεπανάληπτη σεζόν, ένα ιστορικό τρεμπλ. Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχε ένα μοναδικό επίτευγμα στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου καθώς μετά την κατάκτηση της Premier League με 98 βαθμούς και 14 σερί νίκες στο φινάλε και του Λιγκ Καπ, σήκωσε και το Κύπελλο Αγγλίας πετυχαίνοντας κάτι που δεν έχει προηγούμενο.

Και το έκανε με τον πλέον επιβλητικό τρόπο καθώς επικράτησε στον τελικό Κυπέλλου της Γουότφορντ με 6-0 σε μια μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση μιας ονειρεμένης ομάδας ισοφαρίζοντας τη μεγαλύτερη νίκη σε τελικό κυπέλλου Αγγλίας που κατείχε η Μπέρι με το 6-0 επί της Ντέρμπι Κάουντι από το μακρινό 1903!

Το σκορ άνοιξε για την Σίτι στο 26' ο Νταβίδ Σίλβα, ενώ στο 38' ο Στέρλινγκ πέτυχε το πρώτο στο χατ τρικ που σημείωσε. Ο Ντε Μπρόινε έγραψε το 3-0 στο 61' , ο Ζεσούς το 4-0 στο 68', ενώ ο Στέρλινγκ με άλλα δύο τέρματα στο 81' και στο 87' υπέγραψε με ιδανικό τρόπο το happy end σε μια καταπληκτική σεζόν για μια καταπληκτική ομάδα, που θυμίζουμε ότι ουσιαστικά αποκλείστηκε στο Champions League για ένα γκολ που της ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR στο τελευταίο δευτερόλεπτο του προημιτελικού με την Τότεναμ. 

Δείτε τα highlights του τελικού:

Κύπελλο ΑγγλίαςΜάντσεστερ ΣίτιΓουότφορντποδόσφαιροΑγγλία