Αθλητισμός|18.05.2019 23:58

Απίθανη στιγμή: Το «Ντα Λουζ» όρθιο, αποθεώνει τον δακρυσμένο Σάμαρη (vid)

Newsroom

Μοναδικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπενφίκα με τη Σάντα Κλάρα στη Λισσαβόνα. Οι «Αετοί» κλείδωσαν τη νίκη από νωρίς καθώς επικρατούσαν 4-0 μόλις στο 56' (4-1 τελικό σκορ) και σφράγισαν την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος Πορτογαλίας. Ιδιαίτερα ξεχωριστή όμως ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Ανδρέας Σάμαρης αντικαταστάθηκε προκειμένου να πάρει το χειροκρότημα της εξέδρας λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2023, κι αφού ο κόσμος της Μπενφίκα τους προηγούμενους μήνες πίεζε τη διοίκηση για να κρατήσει στην ομάδα τον Ελληνα χαφ.

Κι αφού το... δίκαιο έγινε πράξη με την υπογραφή νέας συμφωνίας, την ώρα της αλλαγής του Σάμαρη στο 79', όλο το «Ντα Λουζ» σηκώθηκε όρθιο αποθεώνοντας τον ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό της Μπενφίκα «Σαμ», ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση. Οι οπαδοί φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και ο Σάμαρης ανταπέδωσε με ένα θερμό χειροκρότημα.

Ο Σάμαρης, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν παραγκωνισμένος, στο δεύτερο μισό επαναδραστηριοποιήθηκε και είχε καθοριστικό ρόλο, με 17 παρουσίες, στην ανατροπή του σκηνικού και στο προσπέρασμα της Πόρτο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε τη στιγμή της αποθέωσης του Σάμαρη:

Ανδρέας ΣάμαρηςποδόσφαιροΜπενφίκαΠορτογαλία