Οριστική συμφωνία και υπογραφές του Παναθηναϊκού με τη Γοδόι Κρουζ για τον Αντίνο Σαντίνο
NewsroomΤο... αργεντίνικο σίριαλ με τον Αντίνο Σαντίνο λήγει με αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό. Έπειτα από πολλά... μπρος-πίσω από την πλευρά της διοίκησης της Γοδόι Κρουζ, επήλθε οριστική συμφωνία και ο 20χρονος εξτρέμ θα έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τα πράσινα.
Η Γοδόι Κρουζ αποδέχθηκε την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού -κατά πληροφορίες- ύψους 8 εκατ. ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπεγράφη και ο παίκτης αναμένεται στη χώρα μας για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο Σαντίνο, εφόσον ολοκληρωθεί το deal, θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού και θα έρθει για να αποτελέσει ένα σημαντικό μέλος της ανανέωσης που επιχειρούν υπό τον Ράφα Μπενίτεθ οι Πράσινοι, οι οποίοι έχουν ήδη εντάξει στο δυναμικό τους τους Τετέι, Παντελίδη, Κοντούρη, ενώ επιστρέφει και ο νεαρός Κάτρης, ο οποίος ήταν δανεικός στον Λεβαδειακό.
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
- Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
- Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
- Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ