Δημοσιογράφος ESPN: «Πιστεύω ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε το τελευταίο του ματς με τους Μπακς»
Newsroom«Βόμβα» έριξε για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι ο έγκριτος δημοσιογράφος του ESPN Μαρκ Σπίαρς. Ο Αμερικανός σχολιαστής ανέφερε πως θεωρεί πιθανό ο Έλληνας σταρ να έχει ήδη δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς, προτού επιστρέψει από τον τραυματισμό του!
«Πιστεύω πως ο Γιάννης έπαιξε ήδη το τελευταίο του παιχνίδι με τους Μπακς», δήλωσε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι ενδέχεται να αποχωρήσει μέσω ανταλλαγής πριν επανέλθει στη δράση.
Οι Μπακς δεν έχουν ανακοινώσει σαφές χρονοδιάγραμμα επιστροφής του παίκτη από τον τραυματισμό του, την ώρα που η διορία για τα trades στο ΝΒΑ εκπνέει στις 5 Φεβρουαρίου. Ο Αντετοκούνμπο πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026.
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Χένρι Άμποτ του TrueHoops υποστήριξε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του, ο 31χρονος φόργουορντ είχε φτάσει κοντά στο να διακόψει τη συνεργασία του με τον ατζέντη του, Άλεξ Σαράτση, λόγω αδυναμίας εξεύρεσης λύσης για αποχώρηση από το Μιλγουόκι.
«Ο Γιάννης ήταν κοντά στο να απολύσει τον μακροπρόθεσμο ατζέντη του, Άλεξ Σαράτση, λόγω της αποτυχίας να τον κάνει trade από τους Μπακς», ανέφερε, προσθέτοντας πάντως ότι το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους Μπακς θεωρείται θέμα χρόνου, είτε άμεσα είτε το καλοκαίρι.
Τη φετινή σεζόν οι Μπακς έχουν ρεκόρ 18-26, με τον Αντετοκούνμπο να μετρά κατά μέσο όρο 28 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ σε 29,2 λεπτά συμμετοχής. Η μέτρια πορεία της ομάδας όμως και το γεγονός πως απέχει πολύ απ' το να είναι διεκδικήτρια του τίτλου ωθεί τον Αντετοκούνμπο προς την έξοδο όπως εκτιμούν αναλυτές του ΝΒΑ...
- Το σπαρακτικό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τραγωδία στη Ρουμανία: «Η θλίψη σε κυριεύει, σε γονατίζει, σε διαλύει»
- Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου της «Βιολάντα» για τη φονική έκρηξη
- Ρουμανία: Συγκλονίζουν τα λόγια Έλληνα οδηγού νταλίκας την ώρα που περνάει από το σημείο της τραγωδίας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Κλειστή λόγω πένθους η κερκίδα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ στο Groupama Stadium για το ματς με τη Λιόν