Αθλητισμός|20.05.2019 10:07

Ολυμπιακός: Ετοιµάζει τριπλό μεταγραφικό χτύπηµα και... Φορτούνη

Σταύρος Γεωργακόπουλος

Συγκεκριµένα, µέσα στις προσεχείς ηµέρες θα γίνει προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι προσθήκες του Πορτογάλου στόπερ Ρούµπεν Σεµέδο, του Βραζιλιάνου εξτρέµ Μπρούνο, αλλά και να επεκταθεί το συµβόλαιο του Κώστα Φορτούνη.

Για τον Σεµέδο, όπως σας ενηµερώσαµε και την προηγούµενη εβδοµάδα, το θέµα έχει µπει στην τελική ευθεία µετά την κουβέντα του Πέδρο Μαρτίνς µε τον συµπατριώτη του ποδοσφαιριστή και την επίσηµη πρόταση των «ερυθρολεύκων» προς τη Βιγιαρεάλ. Είναι από τις περιπτώσεις που ισχύει η παροιµία «ο δρόµος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεµένα».

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο 25χρονος αµυντικός θα αποκτηθεί µε ετήσιο δανεισµό και οψιόν αγοράς. Για τον Μπρούνο, που έκανε καλή σεζόν φέτος µε τον Ατρόµητο, η ιστορία είναι ακόµη πιο απλή. Οι αρµόδιοι του συλλόγου θα αποκτήσουν τα δικαιώµατά του από την αυστριακή Λασκ, µε την οποία έχει συµβόλαιο για ακόµη έναν χρόνο. Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός θα κληθεί να καλύψει τη µία από τις δύο θέσεις εξτρέµ που αναζητά ο Ολυµπιακός και θα επιδιώξει να το αποδείξει στη διάρκεια της προετοιµασίας.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Φορτούνη, το πιθανότερο είναι να συναντηθεί µε τον Βαγγέλη Μαρινάκη σήµερα ή αύριο, επιστρέφοντας από τα Τρίκαλα, προκειµένου να επεκτείνει το συµβόλαιό του -που λήγει το ερχόµενο καλοκαίρι- έως το 2023, µε τις νέες του αποδοχές να προσεγγίζουν το 1,5 εκατοµµύριο ευρώ ανά σεζόν.

ΜπρούνοΚώστας ΦορτούνηςΟλυμπιακόςΡούμπεν Σεμέδο