Αστέρας - Ολυμπιακός 0-3: Πέρασε άνετα από την Τρίπολη και πάτησε κορυφή
NewsroomΟ Ολυμπιακός κυριάρχησε στην Τρίπολη από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα και έφτασε σε μια άνετη νίκη με 3-0 επί του Αστέρα σε εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες πάτησαν κορυφή προσπερνώντας την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο (με την Κηφισιά).
Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με γκολ από τα... αποδυτήρια. Αφού προηγήθηκε στο 2ο λεπτό ένα πολύ καλό σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Τσιντώτας στην αμέσως επόμενη φάση, έπειτα απ’ την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ντάνι Γκαρθία ο οποίος πλάσαρε απ’ το όριο της περιοχής κι έκανε το 1-0 για τους Ερυθρόλευκους, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Στο 27’ ο Ταρέμι πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από συνδυασμό με τον Ποντένσε, με το πλασέ του να κοντράρει στον Σίπτσιτς, να παίρνει ύψος και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0 του Ολυμπιακού. Στο 59’ ήρθε το 3-0 από ωραίο συνδυασμό των Ταρέμι-Ποντένσε και κοντινό πλασέ του Ζέλσον Μαρτίνς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιντώτας, Δεληγιαννίδης, Πομόνης, Καστάνο, Σίπτσιτς, Αλάγκμπε (78’ Γιαμπλόνσκι), Έντερ Γκονζάλες (61’ Τσίκο), Μεντιέτα (61’ Μπαρτόλο), Εμμανουηλίδης, Μίτροβιτς (61’ Κετού), Τζοακίνι (70’ Οκό).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος (75’ Καλογερόπουλος), Μπιανκόν, Μπρούνο, Έσε (64’ Μουζακίτης), Ντάνι Γκαρθία, Ζέλσον (64’ Αντρέ Λουίς), Νασιμέντο, Ποντένσε (75’ Γιαζίτζι), Ταρέμι (64’ Κλέιτον).
- Ιράν - ΗΠΑ συμφώνησαν στον οδικό χάρτη των 60 ημερών για οριστική συμφωνία - Tι αποφάσισαν για Ορμούζ και Λίβανο
- Στον «επαναπατρισμό» παραδοσιακών ψηφοφόρων ποντάρει η κυβέρνηση: Ποια πρόσωπα βγαίνουν μπροστά
- Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Πώς η ΕΛΑΣ «έδεσε» τον δράστη - Οι αντιφάσεις, το βίντεο και ο μαρτυρικός θάνατος
- Φοιτητική κατοικία: Η δεύτερη αγωνία των Πανελλαδικών αρχίζει μετά τις βάσεις