Μονακό: Στο χείλος του γκρεμού η ομάδα - «Πάνω από 1,5 μήνα απλήρωτοι οι παίκτες»
NewsroomΗ Μονακό βρίσκεται πλέον στο… χείλος του γκρεμού με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα να είναι ήδη πολλά. Όπως αναφέρει η «Meridian Sport», οι παίκτες της ομάδας είναι εδώ και 1,5 μήνα απλήρωτοι και αυτό πιθανότατα να έχει και αγωνιστικές επιπτώσεις!
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη σκέφτονται να κατέβουν σε απεργία. Αν συμβεί αυτό, τότε η Μονακό θα πρέπει να κατέβει με την εφηβική ομάδα στο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος κόντρα στη Σαλόν που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 08/02.
Πέρα από την οικονομική κρίση που περνάει η ομάδα του Πριγκιπάτου, περνάει και αγωνιστική αφού μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στην Euroleague. Την ίδια ώρα η ομάδα της Μονακό είναι σε διαδικασία… αλλαγής χεριών με τον Αλεξέι Φεντορίτσεφ να είναι έτοιμος να παραδώσει στο Πριγκιπάτο.
- Τέλος τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία: Γιατί «πέφτει στο κενό» το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης
- Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή της Κοβέσι - Την έκρινε απαράδεκτη
- Ποιος φταίει; 3 λόγοι που η Ευρώπη «ψήνεται» αυτή την εβδομάδα
- Αγκαλιασμένοι για 6.000 χρόνια: Η ιστορία πίσω από τους σκελετούς που ονομάστηκαν «Εραστές του Βολντάρο»