Αθλητισμός|20.05.2019 18:11

Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός απάντησε με έγγραφο δίχως υπογραφή του προέδρου της ΚΕΔ

Newsroom

Εγγραφο, στο οποίο φαίνεται πως στον ορισμό του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα αλλά και των διαιτητών των υπόλοιπων αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, υπογράφουν δύο μέλη της Επιτροπή της ΚΕΔ και όχι τρία όπως προβλέπεται από τον κανονισμό, έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το εν λόγω πρακτικό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι», προσκόμισε στο ΑΣΕΑΔ η ΚΕΔ κατά την εκδίκαση της προσφυγής των πειραιωτών, όπου φαίνεται πως απουσιάζει η υπογραφή του προέδρου της ΚΕΔ Στέλιου Συμεωνίδη. Με βάση αυτό το έγγραφο ο Ολυμπιακός κινείται σε βάρος της νομιμότητας της διαδικασίας κλήρωσης των διαιτητών και όχι ως προς τα πρόσωπα που κληρώθηκαν, τουτέστιν τον Αναστόπουλο που αποτελεί persona non grata για τον ΟΣΦΠ.

Στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με το έγγραφο, δημοσιεύτηκε και το εξής σχόλιο: «Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με το πρακτικό της πενταμελούς ΚΕΔ, που αρχικά έγινε τετραμελής και μεσούσης της σεζόν - όπως ισχυρίζονται - τριμελής, αλλά συνεδριάζει ως διμελής, σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο που προσκομίστηκε από την ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, λίγες ώρες πριν από τη δικάσιμο της 16.05.2019 και από το οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Προέδρου, Στυλιανού Συμεωνίδη. Τα σχόλια δικά σας…».

Δείτε τα πρακτικά που δημοσιοποίησαν οι «Ερυθρόλευκοι»: 

ΟλυμπιακόςδιαιτησίαμπάσκετBasket League