Σε θετικό κλίμα η συνάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη Νέα Τούμπα
NewsroomΤο έργο της Νέας Τούμπας προχωρά ολοταχώς! Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφτηκε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη, κ. Αθηνά Αηδονά, παρόντων του γενικού γραμματέα, κ. Νίκου Ιωάννου και του επιστημονικού συνεργάτη, κ. Κώστα Μπέφα.
Θέμα συζήτησης ήταν η συνεργασία των δύο πλευρών για τον περιβάλλοντα χώρο του νέου γηπέδου και τα έργα ανάπλασης της περιοχής. Όπως σημειώνεται από τον ΠΑΟΚ, «από την πλευρά της Περιφέρειας υπάρχει πολύ θετικό πνεύμα και διάθεση να γίνουν όσα πρέπει για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέσα στο μήνα θα επικαιροποιηθούν οι τεχνικοί υπάλληλοι της Περιφέρειας, οι οποίοι θα συνεργαστούν με την ομάδα μελετητών, προκειμένου να μην καθυστερήσει η ωρίμανση των μελετών».
Ταυτόχρονα υπήρξε η δέσμευση για την κάλυψη όλου του αναγκαίου ποσού για τα έργα που πρέπει να γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο (υπογειοποίηση κ.α.), αλλά και το ότι η Περιφέρεια μπορεί να ανταποκριθεί στους χρόνους που τέθηκαν από την ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από την Μαρία Γκοντσάροβα, τον Μάριο Τσάκα και τον Γιάννη Δημογιάννη.
- Αγωνία στην Κυψέλη για τον μετροπόντικα: Κυβερνητικό αλαλούμ με αντιφάσεις για τη στατικότητα - Στον Εισαγγελέα οι κάτοικοι
- Σπιράλ ανατιμήσεων και δύσκολος χειμώνας: Πώς απαντά το Μαξίμου - Το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων
- Τα γαλάζια αλληλοκαρφώματα που δεν μαζεύονται, το τραπέζι για τα διυλιστήρια και η 5η Οκτώβρη ως τεστ
- Στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα από τον ψηφιακό έλεγχο σε ιατρεία, spa και Κέντρα Αισθητικής για παράνομες υπηρεσίες