Serie A: Οι φανατικοί της Λάτσιο υποκλίνονται στον «αιώνιο εχθρό» Ντε Ρόσι!
Αλέξανδρος ΛοθάνοΟυκ ολίγες φορές, οι Ιταλοί Ούλτρας έχουν κατηγορηθεί, και όχι άδικα, για την πρόκληση επεισοδίων. Αυτή την φορά, όμως, οι φανατικοί φίλαθλοι, εν προκειμένω της Λάτσιο, δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό.
Πριν από λίγες ημέρες, ο αρχηγός της Ρόμα, Ντανιέλε ντε Ρόσι, ανακοίνωσε το «αντίο» του από τους «Τζιαλορόσι», ύστερα από 18 χρόνια στην πρώτη ομάδα, επειδή δεν τα βρήκε με την διοίκηση για νέο συμβόλαιο.
Στον αγώνα πρωταθλήματος με την Μπολόνια (3-3), λοιπόν, η «Βόρεια Εξέδρα 12» της Λάτσιο, ξεδίπλωσε ένα τεράστιο πανό αναγνώρισης προς τον «καπιτάνο» της άσπονδης συμπολίτισσας.
«Η βόρεια εξέδρα χαιρετίζει τον Ντε Ρόσι, άγριο και αλύγιστο εχθρό στο γήπεδο. Υπογραφή, Βόρεια Εξέδρα 12» ανέφερε το πανό, το οποίο δεν έτυχε ιδιαιτέρως θερμής υποδοχής από τους υπόλοιπους οπαδούς της Κυπελλούχου Ιταλίας, οι οποίοι άρχισαν με σφυρίγματα και συνέχισαν με συνθήματα κατά του Ντε Ρόσι και της Ρόμα.
Την Κυριακή (26/5, 21:30), στο ματς με την Πάρμα στο «Ολίμπικο», στο οποίο η ομάδα του Κώστα Μανωλά θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις (λίγες) πιθανότητες της να… προλάβει το τρένο του Champions League, ο κόσμος θα αποχαιρετήσει τον 35χρονο Ντε Ρόσι όπως του αξίζει.
- Νέο μπλόκο στον διαγωνισμό για τις 1.000 κάμερες - Η ΕΑΔΗΣΥ «παγώνει» ξανά το έργο
- Φοιτητικές εστίες στην Ελλάδα: Το μεγάλο έλλειμμα της φοιτητικής στέγασης
- «Καμπανάκι» Θωμαΐδη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Τοξικές ουσίες μπορεί να αποθηκευτούν για χρόνια στον ανθρώπινο οργανισμό
- Η αποκαθήλωση της Μαρίας, το μεγάλο φαγοπότι των υδρομετρητών και το συγχωροχάρτι στον Τραμπ