Αθλητισμός|21.05.2019 09:58

Απίθανη φάρσα της Μάντσεστερ Σίτι με σπασμένο τρόπαιο (vids, pics)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Τον Απρίλιο του 2011, στην παρέλαση της Ρεάλ Μαδρίτης στους δρόμους της πόλης, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας (με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα), ο Σέρχιο Ράμος υπέπεσε σε μια μεγαλοπρεπή γκάφα: Του γλίστρησε το τρόπαιο μέσα από τα χέρια, έπεσε στο έδαφος και το πούλμαν το έκανε κομμάτια!

Για λίγες ημέρες, μάλιστα, το τρόπαιο εκτέθηκε όπως… κατάντησε, διαλυμένο δηλαδή, στο μουσείο της «Βασίλισσας», με τον Ράμος να… αυτό – τρολάρεται, λέγοντας ότι «το Κύπελλο (σ.σ. βάρος δώδεκα κιλών παρακαλώ) δεν έπεσε, πήδηξε μόνο του, όταν είδε τόσους φιλάθλους της Ρεάλ μαζεμένους».

Το βράδυ της Δευτέρας (20/5), η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την καθιερωμένη παρέλαση στους δρόμους της αγγλικής πόλης, με τα τέσσερα τρόπαια που κατέκτησε την φετινή, ονειρεμένη σεζόν: Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και Κομιούνιτι Σιλντ.

 

Οι πάντες, όμως, πάγωσαν όταν λίγο πριν από την παρέλαση, κυκλοφόρησε βίντεο όπου το τρόπαιο της Premier League γλίστρησε από τα χέρια ενός άλλου Σέρχιο, του Αγουέρο, και έγινε κομμάτια! Οπως αποδείχθηκε, όμως, ήταν μια καλοστημένη φάρσα της Σίτι, η οποία γιόρτασε με την ψυχή της μια καταπληκτική σεζόν.

Μάντσεστερ ΣίτιποδόσφαιροPremier League