Champions League: Για το βήμα πρόκρισης κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
NewsroomΣε ρυθμούς Champions League κινείται ο Ολυμπιακός που φοράει απόψε το ευρωπαϊκό του κουστούμι και υποδέχεται στο κατάμεστο Φαληρικό στάδιο τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το παιχνίδι αυτό είναι στο πλαίσιο των play offs της διοργάνωσης, ενώ η ρεβάνς έχει οριστεί για την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από σχεδόν ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 20 Ιανουαρίου, οι Πειραιώτες είχαν φιλοξενήσει και πάλι τη γερμανική ομάδα την οποία κέρδισαν με 2-0, χάρις στα γκολ των Κοστίνια και Ροντινέι. Μάλιστα αυτή η νίκη έδωσε «φτερά στα πόδια» των παικτών του Ολυμπιακού, αφού μετά ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη επί του Άγιαξ η οποία έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού ο Βάσκος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Λορέντζο Πιρόλα επέστρεψε στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού, δίπλα από τον Παναγιώτη Ρέτσο, ενώ για πρώτη φορά διαθέσιμοι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι οι Κλέιτον και Αντρέ Λουίζ.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται σε… δαιμονιώδη φόρμα αφού μετράει 6 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Πορτογάλος elite Ζοάο Πινέιρο και βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπρούνο Ζεσούς και Λουτσιάνο Μάια, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ζοάο Γκονσάλβες. Στο VAR θα βρίσκονται οι, επίσης Πορτογάλοι, Τιάγκο Μαρτίνς και Φάμπιο Ολιβέιρα Μέλο.
- Το υπουργείο Πολιτισμού κήρυξε μνημείο τις ιστορικές φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής
- Το πόρισμα της Πυροσβεστικής που «καίει» τον ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» - Η αποσυνδεδεμένη ηλεκτροβάνα, η οσμή και το υπόγειο
- Τέλος οριστικά το Messenger από τα Windows - Πώς να σώσετε τα μηνύματά σας
- Από τον Τεττέη μέχρι τον Βινίσιους: Δέκα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έπεσαν θύματα ρατσιστικών επιθέσεων