Αθλητισμός|11.11.2018 19:42

Super League: Επέστρεψε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναιτωλικό

Newsroom

Χρειάστηκε να πετάξει ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, ωστόσο, ένα καλό πεντάλεπτο στο β' μέρος ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ, που έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από την Βίντι για το Europa League και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, υπερκέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού με 2-1 κι αποσπάστηκε από τον Ατρόμητο που βρίσκεται στο -2 κι ακόμα περισσότερο από τους υπόλοιπους διώκτες του.

Σκόρερ για τον «δικέφαλο του Βορρά» ο Μαρινάκης (63' αυτ.) και Ακπομ (66'), μείωσε για τους Αιτωλοακαρνάνες ο Καμαρά (71').

Τα είχε όλα εκτός από γκολ

Οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν ψηλά, έκλεψαν μπάλες, δημιούργησαν φάσεις, όμως λίγο η επιθετική δυστοκία και πολύ περισσότερο ο εξαιρετικός Κυριακίδης, τους κράτησαν στο μηδέν. Από την άλλη, οι παίκτες του Δέλλα, είχαν σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν ασχολήθηκε με το να κάνει παιχνίδι, παρά, με το να το καταστρέψει.

Καθάρισε σε ένα τετράλεπτο

Στο 63' όμως, το σκηνικό άλλαξε άρδην, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν. Μέχρι να καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι συνέβη, ήρθε το 2-0 από τον Ακπομ, όμως ο Παναιτωλικός σε μια στιγμή αδράνειας των Θεσσαλονικέων μπήκε ξανά στο ματς με προσωπικό τέρμα του Καμαρά. Το σκηνικό δεν άλλαξε και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αγκαλιά με το... τρίποντο και... ηγέτη της κούρσας του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου (84’ Χατσερίντι), Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάχοφ (72’ Μαουρίσιο), Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (57’ Aκπομ), Πρίγιοβιτς

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Αργκους (85’ Λιάβας), Τσοκάνης, Ντίας, Λουσέρο, Μανά (74’ Ρότσα), Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Καμαρά

ΠαναιτωλικόςSuper League 1ΠΑΟΚ