Αθλητισμός|06.06.2019 01:17

ΑΕΚ: Οριστικό τέλος με Λαμπρόπουλο

Newsroom

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος αποχωρεί από την Ενωση έπειτα από μια πενταετία. Το συμβόλαιο του διεθνούς Ελληνα αμυντικού δεν ανανεώθηκε με τους «κιτρινόμαυρους» με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. Μετά τον αποχαιρετισμό του στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία την περασμένη εβδομάδα, την Τρίτη (21/5) πέρασε και από τα γραφεία της ΠΑΕ για να χαιρετήσει τα διοικητικά στελέχη και τους υπαλλήλους της ομάδας.

Ο 29χρονος στόπερ που φημολογείται ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ισπανική Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είχε φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της ΑΕΚ τον περασμένο Νοέμβριο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (2-1). Εκτοτε μπήκε στο «ψυγείο» διότι δεν είχε συμφωνήσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους όρους που έθετε η ΑΕΚ.

«Κρατάω ωραίες και δύσκολες στιγμές»

Ο Λαμπρόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: «Κλείνει και τυπικά σήμερα για μένα το σημαντικότερο κεφάλαιο της μέχρι σήμερα καριέρας μου. Περάσαμε πολλά, μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, σε αυτά τα πέντε χρόνια.

Πετύχαμε και πάρα πολλά τα οποία θα έχω για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου. Κρατάω και τις ωραίες στιγμές, αλλά και τις δύσκολες, γιατί στα δύσκολα γίναμε όλοι πιο δυνατοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο της ΑΕΚ, στη διοίκηση, στους προπονητές, στους συμπαίκτες μου και σε όλους με τους οποίους συνεργάστηκα. Καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην ΑΕΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έζησα με τη φανέλα της».

«Βασίλη σε ευχαριστούμε»

Οπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ: «Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός υπήρξε ένας από τους βασικότερους συντελεστές της πορείας της ομάδας μας στην τελευταία πενταετία, σε ολόκληρη τη διάρκεια της διαδρομής από την επιστροφή της Ένωσης στη φυσική της θέση, μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα συνολικά σε 135 επίσημους αγώνες σκοράροντας πέντε τέρματα. Κατέκτησε με την ΑΕΚ το Κύπελλο Ελλάδας του 2016, το πρωτάθλημα Ελλάδας του 2018 και συμμετείχε αποφασιστικά στην επιστροφή της ομάδας μας στους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια. 

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και όλα όσα έδωσες στην ομάδα μας!  Θα κατέχεις για πάντα περίοπτη θέση στην κιτρινόμαυρη ιστορία και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!».

ΑΕΚSuperLeagueΒασίλης Λαμπρόπουλοςποδόσφαιρο