Αθλητισμός|11.11.2018 20:46

«Παγωμάρα» στην ΑΕΚ με το -9 από την κορυφή

Σταύρος Καζαντζόγλου

Παγωμάρα, που μεταφράστηκε σε αμηχανία, καταγράφεται στην ΑΕΚ έπειτα από την ήττα με τον Ατρόμητο και την αύξηση της διαφοράς από την κορυφή στο -9. Ο Ουζουνίδης επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, κάλυψε τους παίκτες του για την αποτυχία και προσπαθεί να διαχειριστεί την πίεση που υπάρχει γύρω από την ομάδα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως υπάρχει έντονη απογοήτευση, όπως καταγράφεται και από τα σχόλια σε sosial media και «κιτρινόμαυρα» φόρα.

Θέμα Ουζουνίδη δεν τίθεται. Στην ΑΕΚ έχουν εμπιστοσύνη στη δουλειά του Ελληνα τεχνικού, υπάρχει κοινή πεποίθηση πως χρειάζεται χρόνος για τη μετάβαση που επιχειρείται την τρέχουσα σεζόν, αλλά τα αποτελέσματα δεν βοηθούν. Ο προπονητής της ΑΕΚ απέδωσε (και) στην ατυχία, τα αρνητικά αποτελέσματα στα σημαντικά ραντεβού της χρονιάς. Ωστόσο, αυτό είναι η μία όψη του νομίσματος, γιατί είναι σαφές πως την τύχη τη φτιάχνεις και μόνος σου.

Το δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον μακριά από το πρωτάθλημα και μπαίνει στη διακοπή με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Ηταν διάστημα που ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του επιθυμούσαν να δουλέψουν με το σύνολο των παικτών που πλέον είναι διαθέσιμοι. Φαίνεται πάντως, πως το ζήτημα είναι εξαιρετικά σύνθετο και απαιτούνται δραστικές λύσεις και ενδεχομένως αναπροσαρμογή στόχων για το υπόλοιπο της σεζόν.

ΑΕΚSuper League 1