Αθλητισμός | 12.03.2026 19:26

Για πάντα στον Ολυμπιακό ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί! Ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2028

Newsroom

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα χρόνια, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μαροκινό επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Η συμφωνία επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (12/03), με τους Πειραιώτες να «δένουν» έναν από τους πιο καθοριστικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας των τελευταίων ετών, επιβραβεύοντας την προσφορά και την αγωνιστική του συνέπεια.

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί επισφράγισαν την ανανέωση της συνεργασίας του παίκτη με την ομάδα μας. Μαζί κατακτήσαμε κορυφές και μαζί συνεχίζουμε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και θριάμβους!» ανέφερε η ανακοίνωση των Πειραιωτών που συνοδεύτηκε και απ' το σχετικό video με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον Μαροκινό στράικερ να πρωταγωνιστούν.

 

Ο 32χρονος φορ έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, καταγράφοντας 78 γκολ και 12 ασίστ σε 126 συμμετοχές με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων. Παράλληλα, αποτέλεσε βασικό πρωταγωνιστή στις επιτυχίες της ομάδας την τελευταία περίοδο, με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Conference League τη σεζόν 2023-24.

Ολυμπιακός