Αθλητισμός|22.05.2019 12:36

Ολυμπιακός: Στο... συρτάρι της επίθεσης Μπεργκ και Μήτρογλου

Newsroom

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να πιάσει δουλειά για ώρα αρχύτερα στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος κόουτς που έμεινε δέκα μέρες στην πατρίδα του μαζί με την οικογένειά του εμφανίστηκε ήδη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, τα είπε με τους Καρεμπέ, Μοδέστο και καταστρώσει τα σχέδιά του για την προετοιμασία που ξεκινά στις αρχές Ιουνίου. Μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένει να μάθει νεότερα από το μεταγραφικό μέτωπο, ώστε να αρχίσει η συμπλήρωση του παζλ της επόμενης σεζόν.

Οπως σας έχει ενημερώσει το «ethnos.gr» οι υποθέσεις του Ρούμπεν Σεμέδο και του Μπρούνο έχουν μπει στην τελική ευθεία και αναμένεται να ανακοινωθούν έως το τέλος της εβδομάδας. Ο Πορτογάλος στόπερ θα αποκτηθεί από τη Βιγιαρεάλ με ετήσιο δανεισμό και οψιόν αγοράς, ενώ ο Βραζιλιάνος ακραίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, μόλις ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την αυστριακή Λασκ.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας που σήμερα πετάει με προορισμό την Ολλανδία, για ολιγοήμερη προετοιμασία. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε χθες ενημέρωση για κάποιο ραντεβού με τη διοίκηση, η κουβέντα θα γίνει στις αρχές Ιουνίου, οπότε ο διεθνής μπαλαντέρ θα επιστρέψει στη βάση του. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να έγινε κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές που δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα με τα θέματα που τρέχουν, πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κάδρο της επίθεσης παραμένει το όνομα του Μάρκους Μπεργκ, παρά τις διαψεύσεις από τους αρμόδιους της ΠΑΕ, ενώ σύμφωνα με τους Γάλλους μπορεί να μπει και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος επιστρέφει στη Μαρσέιγ από τη Γαλατά, προφανώς για να μετακινηθεί εκ νέου ως δανεικός.

Από πλευράς Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό για τον «πιστολέρο», ενώ αντίθετα ο Πέδρο Μαρτίνς επιμένει για τον Αχμέντ Χασάν, παρότι δεν πρόκειται να γίνει χρήση της οψιόν των 4 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανέφερε η αρχική συμφωνία με τη Μπράγκα.

ΟλυμπιακόςΚώστας ΜήτρογλουποδόσφαιροΜάρκους ΜπεργκSuperLeague