Αθλητισμός|16.03.2026 17:50

Παναθηναϊκός: «Έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον Κάτρη το «τριφύλλι»

Newsroom

Ο Γιώργος Κάτρης αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα στον… ανανεωμένο Παναθηναϊκό και σίγουρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα project της ομάδας. Πέρασε ενάμιση χρόνο δανεικός στον Λεβαδειακό και τον Ιανουάριο επέστρεψε στο «τριφύλλι» έχοντας βασικό ρόλο. Συγκεκριμένα έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Ρόμα και από τότε ο Ράφα Μπενίτεθ δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναγνώρισε τα καλά του στοιχεία, την προσφορά του έως τώρα, αλλά και τις μεγάλες προοπτικές του και «έδεσε» τον Κάτρη με νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ έως το 2030.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Κάτρη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2030.

Ο Γιώργος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2021, προτού κλείσει τα 16 του χρόνια. Το καλοκαίρι του 2023 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, ενώ το 2024 έκανε το δεύτερο συμβόλαιο στο Τριφύλλι, έχοντας κλείσει μία σεζόν στη Super League 2 ως μέλος του Παναθηναϊκού Β’. Παραχωρήθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό, απ’ όπου επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι δηλώσεις του Κάτρη μετά την ανανέωση:

«Σίγουρα νιώθω τεράστια χαρά για την ανανέωση του συμβολαίου μου, γιατίπραγματικά εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ έχω μεγαλώσει κι έχω μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες για την ομάδα, να πετύχουμε στόχους και με πολλή δουλειά θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Λίγους μήνες πριν μπορεί να μην πίστευα όλα όσα ζω το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό.

Πάντα μέσα μου πίστευα ότι θα γυρίσω εδώ, θα παίξω και θα δεχθώ την αγάπη του συλλόγου και του κόσμου. Έτυχε να γίνει τώρα αυτό, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και ζω το όνειρό μου! Δεν θέλω να σκέφτομαι πολύ μελλοντικά γιατί μου αρέσει πολύ να ζω το σήμερα, το παρόν με τον Παναθηναϊκό. Το πάω βήμα- βήμα και μελλοντικά ό,τι έρθει θα είναι καλό. Κάποια στιγμή στην καριέρα μου θα ήθελα να παίξω κι εκτός Ελλάδας, αλλά κάθετι στην ώρα του» .

Γιώργος ΚάτρηςSuper Leagueειδήσεις τώραΠαναθηναϊκός