Αθλητισμός|22.05.2019 15:31

ΑΕΚ: «Πόρτα» από Ματσίς, καμία επαφή για Αραούχο

Σταύρος Καζαντζόγλου

Μέχρι τώρα, επικρατούσε στασιμότητα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Εσχάτως, εμφανίστηκαν και αρνητικές εξελίξεις. Όπως για παράδειγμα με τον Νταρβίν Ματσίς, τον Βενεζουελάνο εξτρέμ της Ουντινέζε, που αγωνίζεται ως δανεικός στην ισπανική Κάντιθ. Ο Ματσίς ενδιέφερε την ΑΕΚ κατά τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και επανήλθε τώρα, που οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνονται για εξτρέμ.

Ωστόσο, ο Ματσίς έριξε «πόρτα» στην ΑΕΚ, καθώς όπως διεμήνυσαν οι εκπρόσωποι του κατά τις τελευταίες επαφές: «επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και ότι δεν σκέπτεται καθόλου το ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα». Κάτι που σημαίνει, ότι δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η ΑΕΚ πρέπει να ψάξει αλλού για ακραίο. Συν τοις άλλοις, ο Ματσίς έχει ακόμα υποχρεώσεις με την Κάντιθ, που διεκδικεί την άνοδο – μέσω μπαράζ – στην La Liga.

Παράλληλα, από την ΑΕΚ ξεκαθαρίστηκε, ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα Αραούχο για την ΑΕΚ. Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα από την Ισπανία για ανοιχτή διαπραγμάτευση, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν καμία επαφή, ούτε καμία πρόταση στη Λας Πάλμας.

Η ΑΕΚ φέρεται πως έχει λύσεις για τις τέσσερις βασικές κινήσεις ενίσχυσης που ζητά ενόψει της νέας σεζόν, ήτοι στόπερ, χαφ, εξτρέμ και φορ. Ακόμα και η περίπτωση Βράνιες, που θεωρητικά είναι η πλέον προχωρημένη για επιστροφή του Βόσνιου, η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να γίνει σίριαλ και θέτει χρονικά όρια, ειδάλλως θα προχωρήσει σε άλλες επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

Σέρχιο ΑραούχοΑΕΚΝτάρβιν ΜατσίςΌγκνιεν Βράνιες