Αθλητισμός|23.05.2019 23:40

Μαρινάκης: «Ερχονται παικταράδες, ανακοινώσεις από Δευτέρα»

Newsroom

Η προεκλογική μάχη κορυφώνεται αλλά παράλληλα φουντώνει και το μεταγραφικό σκηνικό. Και όπως φαίνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνδύασε τις εκλογές και τις μεταγραφές σε ομιλία του στο πάρκο Γεννηματά στα Καμίνια. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, μιλώντας κυρίως σε «ερυθρόλευκο» κοινό προανήγγειλε... παικταράδες από τη Δευτέρα.

«Οι μεταγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει με την απόκτηση παικταράδων, να περιμένετε ανακοινώσεις από Δευτέρα», είπε από το βήμα αναφερθείς στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού δίχως όμως να εισέλθει σε ονοματολογία. Πάντως ήδη υπάρχει έντονη φημολογία αλλά και πληροφόρηση από την Τουρκία ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται αγκαλιά με τον Γάλλο Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ σε πρώτη φάση έπονται και οι Σεμέδο και Μπρούνο.

Προηγουμένως ο Μαρινάκης αναφέρθηκε και στο έργο της παράταξής του «Πειραιάς Νικητής» επί δημαρχίας Γιάννη Μώραλη, ενώ κάλεσε τον κόσμο να ξαναδώσει την ψήφο του.

Οι μεταγραφικές εξαγγελίες Μαρινάκη είχαν αρχίσει από το πρωί της Πέμπτης (23/5) όταν μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών είχε φωτογραφίσει την έλευση του Βαλμπουενά.

Βαγγέλης ΜαρινάκηςΟλυμπιακός