Αθλητισμός|24.05.2019 08:46

Γιουβέντους: Ο νέος προπονητής θα λέγεται… Μαουρίτσιο!

Αλέξανδρος Λοθάνο

Ο Ιταλός δικηγόρος Αλμπέρτο Γκαλάσι, μέλος του ΔΣ της «City Football Group», η οποία «τρέχει» την Μάντσεστερ Σίτι, χαρακτήρισε «γελοιότητες» τα νέα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Γιουβέντους.

«Το θέμα είναι πολύ απλό. Ο προπονητής θέλει να παραμείνει στην Σίτι και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβολαίου μαζί μας. Είναι πολύ ενοχλημένος, γιατί δεν καταλαβαίνει γιατί δεν σέβονται τον λόγο του» υποστήριξε ο Γκαλάσι, συμπληρώνοντας πως «λυπάμαι για τους φίλους της Γιουβέντους, ο σύλλογος όμως θα βρει έναν προπονητή στο ύψος του».

Και αυτός ο προπονητής πιθανότατα θα λέγεται… Μαουρίτσιο! Ο αθλητικός διευθυντής, Φάμπιο Παράτιτσι, μεταβαίνει στο Λονδίνο και οι πληροφορίες από την Ιταλία τον θέλουν να συναντιέται με τους δύο Μαουρίτσιο, τον Σάρι της Τσέλσι και τον Ποτσετίνο της Τότεναμ.

Αμφότεροι, βεβαίως, προετοιμάζονται για τους τελικούς του Europa League και του Champions League αντίστοιχα, αλλά λογικά θα βρουν λίγο χρόνο να αφιερώσουν στον απεσταλμένο της Γιούβε.

Ο Σάρι, «φευγάτος» από την Τσέλσι, φαντάζει το φαβορί αυτή την στιγμή, αν και ο Ποτσετίνο φαντάζει πιο ελκυστικός στόχος και, αν καταφέρει να κατακτήσει το Champions League με την Τότεναμ, ίσως σκεφτεί σοβαρά την αποχώρησή του από τα «Σπιρούνια».

ποδόσφαιροΠεπ ΓκουαρδιόλαΜαουρίτσιο ΠοτσετίνοΓιουβέντουςΜαουρίτσιο Σάρι