Euroleague: Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της χρονιάς
NewsroomΗ Euroleague ανακοίνωσε την κορυφαία πεντάδα της κανονικής περιόδου, με τον Ολυμπιακό να έχει διπλή εκπροσώπηση, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή παρουσία του στην εφετινή διοργάνωση.
Στην All-EuroLeague First Team βρίσκονται οι Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι αποτέλεσαν βασικούς πυλώνες της εφετινής πορείας των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση της regular season. Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Ελάιζα Μπράιαντ της Χάποελ Τελ Αβίβ, ο Σιλβέν Φρανσίσκο της Ζαλγκίρις Κάουνας και ο Ζαν Μοντέρο της Βαλένθια.
Εκτός επιλογών έμεινε ο Κέντρικ Ναν, παρά την εντυπωσιακή του σεζόν με τον Παναθηναϊκό.
Αξίζει να σημειωθεί πως η επιλογή της κορυφαίας πεντάδας προέκυψε μέσα από συνδυασμό ψήφων προπονητών, αρχηγών ομάδων, δημοσιογράφων και φιλάθλων.
- Αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν 500 εκατ. ευρώ - Το κόλπο με το πόθεν έσχες «λευκής κόλλας»
- Παυλίδης στο ethnos.gr για τον σεισμό στο Λασίθι: «Εξελίσσεται ομαλά η μετασεισμική ακολουθία - Κατά πάσα πιθανότητα μικρό το ρήγμα»
- Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
- Κυλιόταν στο χαλί ενώ μιλούσε ο Τραμπ: Ο δίχρονος που έκλεψε την παράσταση στο Οβάλ Γραφείο