Χάος στο Ουέσκα - Σαραγόσα: Γροθιά που θα ζήλευε και ο... Μεϊγουέδερ έριξε ο τερματοφύλακας Ανδράδα
NewsroomΧάος επικράτησε στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι της Αραγονίας μεταξύ της Ουέσκα και της Σαραγόσα, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Εστεμπάν Ανδράδα.
Ο γκολκίπερ της Σαραγόσα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα έπειτα από ένταση με τον αρχηγό της Ουέσκα, Χόρχε Πουλίδο, τον οποίο έσπρωξε και έριξε στο έδαφος. Όμως το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί. Μόλις είδε την κάρτα που του έδειξε ο διαιτητής, έχασε τον έλεγχο, επέστρεψε προς τον αντίπαλό του και του επιτέθηκε, χτυπώντας τον στο πρόσωπο με γροθιά... πυγμάχου, σε μια σκηνή που προκάλεσε σοκ.
Η ένταση ξέφυγε άμεσα, με παίκτες και από τις δύο ομάδες να εμπλέκονται σε γενικευμένη σύρραξη, μετατρέποντας τον αγωνιστικό χώρο σε πεδίο σύγκρουσης και «σκιάζοντας» πλήρως το παιχνίδι της La Liga 2.
Οι συνέπειες για τον Ανδράδα αναμένονται βαριές. Σύμφωνα με την έκθεση του διαιτητή, η πράξη του εξετάζεται όχι μόνο ως αποβολή, αλλά και ως βίαιη επίθεση που προκάλεσε τραυματισμό, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για τιμωρία έως και 16 αγωνιστικών.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ισπανικής λίγκας θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για την τελική ποινή.
- Έπεσαν οι τίτλοι τέλους με τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ σε ευχαριστεί θερμά»
- Οι μισοί Έλληνες με αντιβιοτικά - Ποιοι γιατροί δίνουν τα περισσότερα και σε ποιες περιοχές
- Απίστευτη γκάφα στην Αργεντινή: Σάλος με παρουσιάστρια που «πέθανε» τον πατέρα του Μέσι
- Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τα κενά που «καίνε» τον 65χρονο Ιταλό