Αθλητισμός|24.05.2019 16:06

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέες σκέψεις για «αντίο» από τον Σέρχιο Ράμος!

Αλέξανδρος Λοθάνο

Το βράδυ της 5ης Μαρτίου, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης ταπεινώθηκε από τον Αγιαξ μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (1-4), ο Σέρχιο Ράμος είχε έντονο λεκτικό επεισόδιο με τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος κατέβηκε στα αποδυτήρια και «κατσάδιασε» τους παίκτες.

«Τα έχω δώσει όλα γι’ αυτό το έμβλημα και για εσένα. Αν θέλεις να με διώξεις, πλήρωσέ μου το συμβόλαιό μου και φεύγω» του είπε ο (απών λόγω τιμωρίας από το συγκεκριμένο ματς) αρχηγός της «Βασίλισσας», ο οποίος έκτοτε σκέφτεται την πιθανότητα να αποχωρήσει από την ομάδα, ύστερα από 14 χρόνια λαμπρής παρουσίας.

Παρ’ ότι πρόσφατα συναντήθηκε με τον πρόεδρο στο σπίτι του, οι σχέσεις τους δεν είναι καλές και ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός θεωρεί πως ενδεχομένως να κλείνει ένας κύκλος στην Ρεάλ.

Για τον λόγο αυτό, όπως επιβεβαιώνουν πολλά ισπανικά ΜΜΕ, σκέφτεται να βάλει τέλος στην παρουσία του στην ομάδα, η οποία μέχρι τώρα έχει συνοδευτεί με την κατάκτηση είκοσι (!) τίτλων, όπου βεβαίως ξεχωρίζουν τα τέσσερα Champions League.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα του, ενώ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον θέλει δίπλα του στην Γιουβέντους.

Ακόμα και αν ο Ράμος θελήσει να φύγει, βεβαίως, θα πρέπει να ικανοποιηθεί η Ρεάλ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2021, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του αρχηγού είναι απαγορευτική (800 εκατομμύρια ευρώ), αλλά λόγω ηλικίας και (προφανώς) επιθυμίας αποχώρησης του ποδοσφαιριστή, το ποσό της πιθανής πώλησης δεν μπορεί να ξεπεράσει τα εκατό εκατομμύρια.

ποδόσφαιροΡεαλ ΜαδρίτηςΣέρχιο ΡάμοςΦλορεντίνο Πέρεθ