Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να πάμε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
NewsroomΟι Πειραιώτες έκαναν… τη δουλειά τους και με το παραπάνω καθώς κέρδισαν δύο φορές τη Μονακό με άνεση και είναι ουσιαστικά με το ένα πόδι στο Final Four της Αθήνας. Ωστόσο ο Ολυμπιακός χρειάζεται μία ακόμα νίκη, την οποία θα ψάξει το βράδυ της Τρίτης (5/5, 20:45) στο Πριγκιπάτο και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να επαναπαυτούν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Το διακύβευμα είναι μεγάλο να πάμε στο Final Four. Έχουμε συγκεντρωθεί για να δούμε τι θα αποφύγουμε και να μην αποποπροσανατολιστούμε από τις απουσίες. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκεί. Πρέπει να είμαστε σοβαροί να τελειώσουμε τη δουλειά αν είναι δυνατόν αύριο.
Όταν μπήκαμε στα πλέι οφ ήμασταν αποφασισμένοι να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε σε ακόμα ένα φάιναλ φορ, το αξίζουμε, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε κιόλας στο παρκέ.
Το γήπεδο της Μονακό είναι χαμηλοτάβανο, δεν συνηθίζεται να παίζουν ομάδες Ευρωλίγκα. Έχει επιθετικό ταλέντο και οι γκαρντ της είναι καλοί εκτελεστικά. Η απουσία του Ντιαλό αφαιρεί σκληράδα, όπως και αυτή του Τάις. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε καθόλου».
- Στον αέρα η εκεχειρία: Πυραυλική επίθεση του Ιράν στα ΗΑΕ - Στις φλόγες πετρελαϊκή εγκατάσταση στη Φουτζάιρα
- Συρμός του ΗΣΑΠ βγήκε εκτός αποβάθρας στον Άγιο Νικόλαο - Οι επιβάτες κατέβηκαν στον επόμενο σταθμό
- Πάνω από 500.000 θα κοπούν από τα voucher για τον Κοινωνικό Τουρισμό - Η ανακοίνωση της ΔΥΠΑ
- Η συγκινητική ιστορία του Έντι: Από μικροπωλητής έγινε γιατρός στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου