Αθλητισμός|25.05.2019 19:54

Ανανέωσε με την Παρί ο Τούχελ παρά τη φημολογία περί απόλυσης

Newsroom

Μολονότι η φημολογία είχε ενταθεί το τελευταίο διάστημα για απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, εν τέλει ο Γερμανός τεχνικός αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να... πεθάνει. Παρά την κακή πορεία του γαλλικού συλλόγου ιδίως μετά το δεύτερο μισό του σεζόν, η ιδιοκτησία της Παρί έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον 45χρονο κόουτς, του οποίου το συμβόλαιο ανανεώθηκε μέχρι το 2021.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ενισχύει το στόχο μου να φέρω αυτήν την ομάδα στην κορυφή», δήλωσε ο Τούχελ λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο Τούχελ στην πρώτη του σεζόν στο Παρίσι κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα (έστω κι αν στο φινάλε έκανε πολλές γκέλες), όπως επίσης και το Σούπερ Καπ Γαλλίας. Αποκλείστηκε όμως στους «16» του Champions League από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ απέτυχε τόσο στο Κύπελλο Γαλλίας (ηττήθηκε στον τελικό από τη Ρεν) όσο και στο Λιγκ Καπ (αποκλείστηκε από την Γκινγκάμπ στους προημιτελικούς).

Δείτε την ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν:

T

Τόμας ΤούχελΠαρί Σεν Ζερμένπροπονητής