Αθλητισμός|22.05.2026 20:36
Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός ήταν ο Ολυμπιακός, έπαιξε πολύ καλύτερα»
NewsroomΟ Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν λιτός μετά τον αποκλεισμό της Φενερμπαχτσέ από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό της EuroLeague, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα των Πειραιωτών.
Ο προπονητής των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του και στα εύκολα καλάθια που επέτρεψε στον Ολυμπιακό κάθε φορά που η Φενέρμπαχτσέ προσπαθούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Νομίζω πως δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Ο Ολυμπιακός ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάθε φορά που παίρναμε μία δόση ελπίδας τους δώσαμε εύκολους πόντους. Δύο-τρεις φορές φτάσαμε στους 7-8 πόντους αλλά μετά δεχθήκαμε εύκολους πόντους. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ καλύτερα».
Διαβάστε ακόμη
- Το Ιράν βάζει «φρένο» στις προσδοκίες για συμφωνία με τις ΗΠΑ: «Δεν παραδίδουμε το ουράνιο»
- Πιο έτοιμος από ποτέ ο τρομερός Ολυμπιακός για την κούπα! Έλιωσε τη Φενέρ και έφυγε για τελικό
- Το «φρούριο» της απάτης στη Δυτική Αττική: Έστησαν τηλεφωνικό κέντρο-μαμούθ και άρπαξαν 2 εκατ. ευρώ
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους αναχαιτίζουν τον καρκίνο; Τι δείχνουν μελέτες