Αθλητισμός|22.05.2026 20:36
Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός ήταν ο Ολυμπιακός, έπαιξε πολύ καλύτερα»
NewsroomΟ Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν λιτός μετά τον αποκλεισμό της Φενερμπαχτσέ από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό της EuroLeague, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα των Πειραιωτών.
Ο προπονητής των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του και στα εύκολα καλάθια που επέτρεψε στον Ολυμπιακό κάθε φορά που η Φενέρμπαχτσέ προσπαθούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Νομίζω πως δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Ο Ολυμπιακός ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάθε φορά που παίρναμε μία δόση ελπίδας τους δώσαμε εύκολους πόντους. Δύο-τρεις φορές φτάσαμε στους 7-8 πόντους αλλά μετά δεχθήκαμε εύκολους πόντους. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ καλύτερα».
Διαβάστε ακόμη
- Φρίκη στο Ηράκλειο: «Θα σε σφάξω» - Τα 11 βίντεο του τρόμου και η μαρτυρία για την κακοποίηση της 55χρονης
- Υποκλοπές: Οκτώ θύματα κατέθεσαν αγωγή για το Predator - Ζητούν 7,6 εκατ. ευρώ
- Τραγωδία στη Ρόδο: 19χρονος Τσέχος ποδοσφαιριστής παρασύρθηκε από φορτηγάκι ενώ έκανε τζόκινγκ
- Λιάνα Κανέλλη: «Αν δεν ήμουν ήδη στο νοσοκομείο, θα είχα πεθάνει»