Αθλητισμός|12.11.2018 12:09

AEK: Προχωρά κανονικά με Ουζουνίδη στον πάγκο

Σταύρος Καζαντζόγλου

Σε δύσκολη καμπή βρίσκεται η ΑΕΚ με την ολοκλήρωση 1/3 στο πρωτάθλημα. Η νέα απώλεια βαθμών, άφησε τους «κιτρινόμαυρους» εννιά πόντους πίσω από την κορυφή. Το χειρότερο για την ΑΕΚ δεν είναι η βαθμολογική απόσταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά η εικόνα που δείχνει η ομάδα. Πάντως, θέμα προπονητή δεν τίθεται σε αυτήν τη φάση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και είναι εκείνος που καλείται να βρει τρόπο να βγάλει την ΑΕΚ από την κρίση.

Το θέμα είναι πώς θα συμβεί αυτό. Στην ΑΕΚ δοκίμασαν πολλά τις τελευταίες ημέρες. Σκληρή ομιλία και προσπάθεια αφύπνισης από τον Ουζουνίδη, γκρουπ θέραπι των παικτών, παρουσία και ομιλία Μελισσανίδη στην προπόνηση της Παρασκευής. Λύση δεν βρέθηκε. Μολονότι η ΑΕΚ δεν ήταν κακή (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο), δεν έδειξε πάθος για τη νίκη ανάλογο με αυτό που αποτελούσε οδηγό πέρυσι.

Ο Ουζουνίδης καλείται να οδηγήσει την ΑΕΚ στη μετάβαση. Επιχειρεί να την κάνει περισσότερο επιθετική και ελκυστική, αλλά αυτό δεν αρκεί. Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, πολλά από τα σχόλια φίλων της ΑΕΚ στο διαδίκτυο, στράφηκαν κατά του προπονητή. Ο ίδιος είπε πως δεν αισθάνεται πίεση και προχωρά κανονικά. Ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα, όλα θα κριθούν στο δια ταύτα και τα αποτελέσματα που θα έχει η ΑΕΚ μετά την επιστροφή από τις εθνικές ομάδες.

Μαρίνος ΟυζουνίδηςΑΕΚ