Αθλητισμός|27.05.2019 09:29

Αρης: Ομόφωνα «κλείδωσε» τους μεταγραφικούς στόχους

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Την ώρα που το θερμόμετρο στην πολιτική σκηνή της χώρας ανέβαινε, η τριάδα κορυφής του Αρη, δηλαδή ο ισχυρός άνδρας Θόδωρος Καρυπίδης, ο αθλητικός διευθυντής Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και ο προπονητής Σάββας Παντελίδης πραγματοποιούσαν πολύωρη σύσκεψη για να επιλέξουν τους μεταγραφικούς στόχους, να «λοκάρουν» και να κινηθούν για να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές που θέλουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Η σύσκεψη κράτησε περισσότερες από τέσσερις ώρες, ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής και ομόφωνα έβγαλε αποτέλεσμα. Και οι τρεις κατέληξαν στον μεταγραφικό σχεδιασμό, βρήκαν τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν και πλέον θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις για να αποκτηθούν τέσσερις-πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές που να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

Στόχος των ανθρώπων του Αρη είναι να τελειώσουν μέχρι τις 20 Ιουνίου και υπάρχει αισιοδοξία ότι όλοι οι παίκτες θα τεθούν στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για την έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Παράλληλα συμφώνησαν να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο ιατρικό κομμάτι, που ζήτησε ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, αλλά και οι βελτιώσεις στον ίδιο τομέα και στο προπονητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο.

Εκεί αποφασίστηκε να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας και στα δύο γήπεδα και να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα για προπονητές και παίκτες ώστε να διεξάγονται οι προπονήσεις χωρίς προβλήματα.

Θόδωρος ΚαρυπίδηςΑρηςμεταγραφέςποδόσφαιρο