Έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή ο Ομπράντοβιτς για διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό γράφουν οι Σέρβοι
NewsroomΤην Παρασκευή (19/6) αναμένεται στην Αθήνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προκειμένου οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό να μπουν στην τελική τους ευθεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του σερβικού Sport Klub.
Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να ταξιδέψει από το Βελιγράδι στην ελληνική πρωτεύουσα το απόγευμα της Παρασκευής, με τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να περνούν πλέον στο πιο κρίσιμο στάδιο. Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Τριφυλλιού.
Στον Παναθηναϊκό έχουν επικεντρωθεί πλήρως στην περίπτωση του Ζοτς για τη διαδοχή του Εργκίν Αταμάν και, στην παρούσα φάση, δεν εξετάζουν άλλη επιλογή. Η άφιξή του στην Αθήνα αναμένεται να επιταχύνει τις εξελίξεις, χωρίς πάντως να σημαίνει ότι η συμφωνία έχει ήδη οριστικοποιηθεί.
«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να ταξιδέψει την Παρασκευή το απόγευμα, 19 Ιουνίου, από το Βελιγράδι στην Αθήνα, όπου οι διαπραγματεύσεις με τους Πράσινους αναμένεται να μπουν στην κρίσιμη φάση. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα λάβει την τελική του απόφαση για την ομάδα που θα αναλάβει, εφόσον επιστρέψει στην προπονητική, μέχρι το τέλος του μήνα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
- Ο Χαμενεΐ «έσπασε» τη σιωπή του: «Ήμουν αντίθετος στη συμφωνία με τις ΗΠΑ, αλλά έδωσα έγκριση» - Το παρασκήνιο
- Νέα «υπόθεση Πελικό» στη Βρετανία: «Είδα έναν άγνωστο να με βιάζει, ενώ ο σύζυγός μου παρακολουθούσε»
- Μια νέα «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ»; Αιρέσεις, σεξ και... Γ' Παγκόσμιος - Η σοκαριστική ατζέντα της μυστικής οργάνωσης Dialog
- Θρίλερ στο Λονδίνο: Πτώμα βρέθηκε στις ρόδες αεροπλάνου μετά την προσγείωση