Αθλητισμός|28.05.2019 12:43

ΠΑΟΚ: Ανανέωση συμφωνίας με Stoiximan για τρία χρόνια

Αντώνης Τσακαλέας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Stoiximan προχώρησαν σε ένα μεγάλο deal με νέα χορηγική συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια, με την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα να παραμένει ο Mεγάλος Xορηγός της κορυφαίας και νταμπλούχου ομάδας που εκτός των άλλων κατέκτησε ένα ιστορικό αήττητο πρωτάθλημα.

Η αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είχε επισημοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου του 2017 και ήταν τριετούς διάρκειας. Ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Stoiximan, ούσες αμφότερες απόλυτα ικανοποιημένες από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, αποφάσισαν να την ανανεώσουν, κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί το προσεχές διάστημα με υπογραφές και ανακοινώσεις.

Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή για αμφότερους τους οργανισμούς, καθώς η πρώτη διετία κοινής πορείας ΠΑΟΚ και Stoiximan έχει βρει τους «ασπρόμαυρους» να έχουν πανηγυρίσει τρεις τίτλους, γεγονός που όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, έχει  ικανοποιήσει σε κάθε επίπεδο και τις δυο πλευρές. Η μέχρι τώρα συνεργασία ΠΑΟΚ και Stoiximan περιελάμβανε και ένα σημαντικό αριθμό κοινωνικών δράσεων, που θα συνεχιστούν.

StoiximanΠΑΟΚ