Αθλητισμός|28.05.2019 18:08

Παραιτήθηκε από την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιώργος Γεωργίου

Newsroom

Ο Γιώργος Γεωργίου υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του περί εξαγοράς των ΠΑΕ Παναιτωλικού και Ξάνθης από τον Ιβάν Σαββίδη. Αλλωστε εξαρχής άμεση ήταν και η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έκανε λόγο για ανυπόστατα ψέμματα και που επρόκειτο να προβεί σε αγωγή και μήνυση κατά του δημοσιογράφου.

Ο Γεωργίου δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δύο μήνες στην προεδρία του Απόλλωνα καθώς η ανάληψη των νέων καθηκόντων του είχε ανακοινωθεί στις 3 Απριλίου.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Γιώργου Γεωργίου έχει ως εξής: «Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Απόλλων ΣμύρνηςΓιώργος Γεωργίουπαραίτηση