Παραιτήθηκε από την προεδρία του Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιώργος Γεωργίου
NewsroomΟ Γιώργος Γεωργίου υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του περί εξαγοράς των ΠΑΕ Παναιτωλικού και Ξάνθης από τον Ιβάν Σαββίδη. Αλλωστε εξαρχής άμεση ήταν και η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έκανε λόγο για ανυπόστατα ψέμματα και που επρόκειτο να προβεί σε αγωγή και μήνυση κατά του δημοσιογράφου.
Ο Γεωργίου δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δύο μήνες στην προεδρία του Απόλλωνα καθώς η ανάληψη των νέων καθηκόντων του είχε ανακοινωθεί στις 3 Απριλίου.
Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Γιώργου Γεωργίου έχει ως εξής: «Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε