Αθλητισμός|29.05.2019 13:53

Αρης: «Ουρές» για εισιτήρια διαρκείας έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Η ΠΑΕ Αρης απελευθέρωσε την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους φιλάθλους, ακόμη και τους μη κατόχους διαρκείας και έξω από την μπουτίκ της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στήθηκαν τεράστιες ουρές, από φιλάθλους που έσπευσαν να «κλειδώσουν» τη θέση τους στο γήπεδο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από το πρωί υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον και στα γραφεία της Αλκμήνης δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου. Παράλληλα έσπευσαν να ενισχύσουν και το προσωπικό, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι φίλαθλοι. Στον Αρη θέλουν να ξεπεράσουν το φράγμα των 10.000 διαρκείας, ενώ στον ενθουσιασμό που υπάρχει στον κόσμο αναμένεται να προστεθούν και οι μεταγραφές, που θα λειτουργήσουν ως κίνητρο, δεδομένου ότι οι «Κιτρινοι» επιστρέφουν και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

Ερχεται Ιούνιο ο Σούντγκρεν

Η μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν θεωρείται δεδομένη έστω κι αν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, καθώς ο Σουηδός συνεχίζει και αγωνίζεται με την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Ο έμπειρος δεξιός μπακ θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Αρη στις 4 Ιουνίου, επομένως θα πάρει μέρος κανονικά από την αρχή στην προετοιμασία και θα παίξει κανονικά στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς υπήρχε ένα ερωτηματικό αν θα αγωνίζονταν με την ΑΙΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ενδιαφέρον για τον Γκάλβεθ

Ο Αρης έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και κάθε μέρα από δω και πέρα μπορεί να κρύβει και μία ανακοίνωση, δεδομένου ότι θα αποκτηθούν 8-9 ποδοσφαιριστές. Τελευταίο όνομα που έχει έρθει στην επικαιρότητα μετά τους Σέρβους Μίλαν Γιέφτοβιτς και Νεμάνια Μιλόγεβιτς, είναι του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Αλεχάντρο Γκάλβεθ. Ο 29χρονος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ράγιο Βαγεκάνο και πλέον είναι ελεύθερος, αλλά έχει αρκετά ακριβό συμβόλαιο και η απόκτησή του είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Σπόρτινγ Χιχόν, την Εϊμπαρ, τη Λας Πάλμας, αλλά έπαιξε και για δύο χρόνια στη Μπουντεσλίγκα με τη Βέρντερ Βρέμης.

φίλαθλοιSuper League 1Αρηςποδόσφαιροεισιτήρια διαρκείας