Αθλητισμός|29.05.2019 15:33

ΑΕΚ: «Ζόρια» για Βράνιες, όλα ανοιχτά για την απόκτηση στόπερ

Σταύρος Καζαντζόγλου

Θεωρητικά, η ΑΕΚ είχε στοχεύσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ώστε να ανοίξει το μεταγραφικό πλάνο της νέας σεζόν. Ο Ογκιεν Βράνιες ήταν ο διακαής πόθος του Μελισσανίδη για την ενίσχυση της ομάδας. Υπήρξε συγκεκριμένη πρόταση προς την Αντερλεχτ για το μονοετή δανεισμό του Βόσνιου, υπήρχε η έντονη επιθυμία του Βράνιες να επιχειρήσει επανεκκίνηση στην καριέρα του μέσω της ΑΕΚ, αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να προχωρούν.

«Ασχημα νέα για την Άντερλεχτ. Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν θα επιστρέψει στην παλιά του αγάπη, την ΑΕΚ. Όλα έδειχναν πως η ΑΕΚ θα λύτρωνε την Άντερλεχτ από το βάρος του Βράνιες. Τώρα όμως, η μεταγραφή του έχει χαλάσει. Ο Βράνιες αμείβεται περίπου με 1.000.000 το χρόνο από την Άντερλεχτ και η ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τόσο ενώ ο Βράνιες από την πλευρά του δεν είναι διατεθειμένος να παραδοθεί. Αν η Άντερλεχτ δεν ξεφορτωθεί τον Βράνιες είναι μια μικρή καταστροφή για την ομάδα. Αυτό θα σημαίνει πως η Άντερλεχτ θα πληρώνει τον ψηλό μισθό του αμυντικού για ακόμη μια σεζόν απραξίας. Επίσης ο Βινσέντ Κομπανί δείχνει πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά», ανέφερε σημερινό (29/5) δημοσίευμα της «Het Laatste Nieuws».

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Λυμπερόπουλος προκρίνει την επιλογή του 27χρονου Σουηδού, Σεμπάστιαν Χολμέν. Ο Χολμέν μένει ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας, είναι διεθνής με την Εθνική της χώρας του και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θεωρεί, ότι θα δώσει το κάτι διαφορετικό στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα. Το θέμα θα είχε τελειώσει, εάν δεν το έθετε στον…πάγο, ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε χρόνο για να εξετάσει όλες τις μεταγραφικές προτάσεις του Λυμπερόπουλου και θα αποφανθεί για τις επιλογές του, από την Παρασκευή (31/5) και έπειτα, που θα ξεκινήσουν επαφές.

Μιγκέλ ΚαρντόσοΌγκνιεν ΒράνιεςΣεμπάστιαν ΧολμένΑΕΚποδόσφαιρο