«Έκλεισε στον Παναθηναϊκό και πετάει για Αθήνα» γράφουν οι Ρώσοι για τον Λιβάι Γκαρσία
NewsroomΟ Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρωσία, καθώς οι Πράσινοι φέρονται να έχουν φτάσει σε συμφωνία με τη Σπαρτάκ Μόσχας για την απόκτησή του.
Η ρωσική ιστοσελίδα «Metaratings» αναφέρει ότι το deal έχει κλείσει και πως ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο της Μόσχας, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο Τριφύλλι.
Η συμφωνία αφορά δανεισμό για ολόκληρη την εφετινή σεζόν. Ο Παναθηναϊκός θα καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη, ενώ θα καταβάλει και ενοίκιο στη Σπαρτάκ Μόσχας για τον δανεισμό του.
Στο deal προβλέπεται και οψιόν αγοράς. Σύμφωνα με άλλα ρωσικά δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη ρήτρα μπορεί να γίνει υποχρεωτική, εφόσον ο Παναθηναϊκός προκριθεί στα προκριματικά του Champions League και εκπληρωθούν επιπλέον όροι που θα σχετίζονται με τα στατιστικά του παίκτη, όπως για παράδειγμα ο αριθμός συμμετοχών.
- Γάιδαρος και ταύρος έγιναν ζευγάρι και άφησαν άφωνους τους επιστήμονες - «Πρώτη φορά καταγράφεται»
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: «Δεν τον σταματά τίποτα» - Το ενδεχόμενο ενός πιο παράτολμου Τραμπ μετά από ήττα
- Γκάζι: Σκηνές αληθινού τρόμου σε Halloween party - Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς με αλυσίδες, ρόπαλα και δαγκώματα
- Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης από την Κομισιόν: Οδηγίες για την επιβίωση τις πρώτες 72 ώρες μιας κρίσης