Αθλητισμός|29.05.2019 19:02

Συγκλονίζει ο Λαμάρ Οντομ: «Εχω ξοδέψει 100 εκατ. σε ναρκωτικά» (vids)

Γιάννης Σκόκας

Ο Λαμάρ Οντομ υπήρξε ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα που έπαιξαν στα γήπεδα του ΝΒΑ. Παράλληλα όμως υπήρξε κι ένας απ’ τους πιο αυτοκαταστροφικούς παίκτες στην ιστορία του αθλήματος. Η εξάρτησή του στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τις ιερόδουλες δεν αποτελεί πλέον μυστικό μολονότι επί χρόνια κρατούσε το μυστικό του καλά κρυμμένο. Υστερα όμως ήρθε η κατάρρευση καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος ακόμη και με τον θάνατο. Όλα αυτά, έφεραν στην επιφάνεια κάτι που πάντως ήταν κοινό μυστικό στον κατά τα άλλα… μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Οντομ, ο οποίος βρίσκεται σε φάση απεξάρτησης από τις ναρκωτικές ουσίες και το ποτό, στο πλαίσιο της προώθησης της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Από το σκοτάδι στο φως» ο άλλοτε σταρ των Λος Αντζελες Λέικερς μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, στο αλκοόλ αλλά και στον αγοραίο έρωτα. Αλλωστε το 2015 είδε κατάματα τον χάρο όταν επί τέσσερις σερί μέρες έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, ενώ είχε διαδοχικές σεξουαλικές συνευρέσεις με ιερόδουλες, που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα έχοντας υποστεί επιληπτικές κρίσεις και εγκεφαλικά επεισόδια.

«Θα σε σκοτώσω»

Όπως τονίζει δεν θυμάται τίποτα από τη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ αποκαλύπτει πως οι εξαρτήσεις του έχουν κοστίσει περίπου 100 εκατ. δολάρια! Σημειωτέον πως προ ημερών ο Οντομ είχε αποκαλύψει πως όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών είχε απειλήσει να σκοτώσει (!) την πρώην σύζυγό του Κλόε Καρντάσιαν. «Ημουν φτιαγμένος με ναρκωτικά και η Κλόε μπήκε ουρλιάζοντας στο δωμάτιό μου. Την απείλησα λέγοντας: “Θέλεις να με ντροπιάσεις μπροστά στους φίλους μου; Θα σε σκοτώσω. Δεν ξέρεις για τι είμαι ικανός”».

Πλέον παραδέχεται ότι ντρέπεται για την συμπεριφορά του σε μια βασίλισσα όπως είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Ειλικρινά ντρέπομαι για εκείνη τη συμπεριφορά μου. Ηταν η πιο ντροπιαστική στιγμή μου». Συμπλήρωσε μάλιστα πως για πολύ καιρό η σύζυγός του δεν είχε αντιληφθεί την εξάρτησή του εξηγώντας ότι «ήμουν επαγγελματίας στο να κρύβω το πρόβλημά μου. Η Κλόε δεν γνώριζε για πολύ καιρό» και κατέληξε: «Οφείλω στην ίδια και στην οικογένειά της μια μεγάλη συγγνώμη».

T
μπάσκετNBAναρκωτικάΛαμάρ Οντομ