Αθλητισμός|29.05.2019 21:29
Basket League: Λύτρωση στην εκπνοή για την ΑΕΚ με τον Προμηθέα
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΗ ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα και πήρε σημαντικές διαφορά, αλλά οι Πατρινοί έβρισκαν τον τρόπο να επιστρέφουν και να απειλούν.
Οχι μόνο αυτό, αλλά η ομάδα του Μακη Γιατρά μπήκε στο τελευταίο λεπτό προηγούμενη με 82-78, αλλά η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να καλύψει την διαφορά και να πετύχει την ανατροπή, κρατώντας το πλεονέκτημα έδρας.
Ο Σαντ - Ρος ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 18 πόντους, ο Χάντερ είχε 17 και ο Θίοντορ 15 μαζί και τον νικητήριο. Μπράουν και Λίποβι είχαν από 13 για τον Προμηθέα.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη Wall Street Journal: Ο Τραμπ θέλει τη δολοφονία και του γιου Χαμενεΐ αν δεν δεχτεί τις αμερικανικές απαιτήσεις
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 32,7% ανέβηκε η ΝΔ - 7 στους 10 συμφωνούν με την αποστολή ελληνικών φρεγατών στην Κύπρο
- Δίκη για βίντεο στα Τέμπη: Νέα τροπή - Κατάσχονται και οι υπολογιστές της Περιφέρειας Θεσσαλίας
- Γιατί καθυστερεί το ChatGPT μόνο για ενήλικες - «Έχουμε υψηλότερες προτεραιότητες» λέει η OpenAI