«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς - Χάνει και τα δύο ματς με την Μπραν
NewsroomΜε ποινή δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, κάτι που στερεί από τον ΠΑΟΚ τον αρχηγό του και στα δύο ματς με την Μπραν για τα playoffs του Conference League.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός τιμωρήθηκε εν τέλει με δύο αγωνιστικές όπως γνωστοποίησε η UEFA στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Ως εκ τούτου θα απουσιάσει τόσο από τον αυριανό (20/8) αγώνα της Τούμπας, όσο και στη ρεβάνς με τη Μπραν στο Μπέργκεν της Νορβηγίας (27/8).
Μάλιστα υπήρξε ενδεχόμενο τιμωρίας ακόμη και τριών αγωνιστικών, κάτι το οποίο αποφεύχθηκε, με τον Σέρβο αρχηγό να δίνει το παρών στην πρεμιέρα της League Phase, εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση κόντρα στη Μπραν.
Ο Ζίβκοβιτς είχε αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα στα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ στο Βέλγιο, μετά από αψιμαχία με τον Μπιανκόν.
- Θα μειωθούν οι τιμές στα καύσιμα την επόμενη εβδομάδα; Τι προβλέπουν οι Έλληνες πρατηριούχοι
- «Τρελός κανίβαλος»: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση στην οδηγό ταξί - Η σοκαριστική μαρτυρία
- Λύθηκε το μυστήριο με τους «ανθρώπους-τυφλοπόντικες» στους υπονόμους της Νέας Υόρκης
- Το πείραμα της δεκαετίας του 1940 που προσπάθησε να δημιουργήσει έναν «υπερ-σκύλο» - Τι συνέβη