Αθλητισμός|30.05.2019 09:52

Εθνική ομάδα: Γιατί ο Αναστασιάδης έκοψε τον Τοροσίδη

Newsroom

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που μετράει πάνω από 100 συμμετοχές με το εθνόσημο κόπηκε από την τελευταία κλήση ενόψει των αγώνων με Ιταλία και Αρμενία, ενώ θα προηγηθεί το φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια απόψε στις 21:00.

Κι ενώ ο έμπειρος αμυντικός περίμενε την κλήση στη «γαλανόλευκη», κάνοντας ατομικές προπονήσεις γι' αυτό το λόγο στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, το όνομά του δεν ήταν μεταξύ των εκλεκτών. Παρότι είχε συμπεριληφθεί στις πρώτες κλήσεις του Αναστασιάδη και είχε αγωνιστεί βασικός στο παιχνίδι με τη Φινλανδία και ως αλλαγή με την Εσθονία, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός τον πολύπειρο αμυντικό για «πειθαρχικό παράπτωμα». Ενοχλήθηκε από κάτι που είπε ο Τοροσίδης στα αποδυτήρια στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Εσθονία, στην οποία η Εθνική γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1).

Έτσι λοιπόν, ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να τον κόψει κι αντ' αυτού κάλεσε τον Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης. Περιμένει ωστόσο, κίνηση... μεταμέλειας από τον έμπειρο άσο για να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ της Εθνικής...

Βασίλης ΤοροσίδηςΕθνική ομάδαΑγγελος Αναστασιάδης